Berättelser om lindring

Dina berättelser

När symptomen på torra ögon är som värst, kan SYSTANE® smörjande ögondroppar erbjuda den fukt och det skydd som du behöver för långvarig lindring. Det är inte förvånande att SYSTANE® föredras av 2 av 3 som lider av torra ögon. Nedan kan du läsa några av deras berättelser och se hur SYSTANE® hjälpte. Om du tror att du har torra ögon, ska du tala med din ögonläkare för att få reda på om SYSTANE® ögondroppar kan hjälpa dig också.


”När jag fick diagnosen Sjögrens syndrom, trodde jag inte att något symptom kunde vara värre än den muntorrhet som den orsakade. Kort därefter, drabbades jag nästan outhärdligt av torra ögon. Ingenting verkade ge lindring – jag använde droppar utan konserveringsmedel var femte till tionde minut, till ingen nytta.

Jag har redan fått punktum-pluggar i de undre tårkanalerna och var på vippen att få övre pluggar när jag till slut provade SYSTANE® ULTRA. Jag behövde aldrig den andra uppsättningen pluggar. Tack vare SYSTANE® känns mina ögon bättre och jag använder färre droppar än tidigare. I motsats till andra droppar, blir synen inte ens suddig! SYSTANE® ULTRA är min räddare eftersom den till slut gav mig lindring.”

- Rut H.

”Jag har använt flera av de produkter som finns på marknaden. Jag fick ett prov på SYSTANE® ögondroppar av min ögonkirurg och känner att de ger bättre komfort under längre tid än någon av de andra produkterna jag provat. Jag får inte heller irritation eller rödsprängda ögon som jag fick när jag använde vissa av de andra dropparna. Nu använder jag enbart SYSTANE®. Jag har rekommenderat den till andra ... och kommer att fortsätta göra det.”

- John B

”Jag vill bara att du ska veta att SYSTANE® har förändrat mitt liv. Jag har torra ögon syndrom, så illa att jag har fått mina undre tårkanaler kauteriserade. Jag har provat varenda produkt på marknaden och ingenting har gett mig den lindring som SYSTANE® har ... Tack så mycket!”

- Brenda F – Waco, Texas, USA

”Jag genomgick nyligen LASIK [nyligen], vilket var förändrade mitt liv – en dag som jag aldrig glömmer. Efter min ... operation, fick jag en provflaska med SYSTANE® ögondroppar att använda som smörjmedel av min kirurg. Produkten är underbar. Den känns mycket len på mina ögon och jag njuter av de fina resultaten.”

- Valerie G – Hamden, Connecticut, USA

”Jag vill bara berätta för dig att jag tycker att er produkt SYSTANE® är den bästa som jag någonsin upplevt. Jag har lidit av torra ögon under många år och jag har slutligen fått förlängd lindring. Jag har använt varje droppe som tagits fram under dessa år. Tack för denna underbara produkt!”

- Kitty H

”SYSTANE® ... känns underbar och [jag] behöver bara använda den två till tre gånger per dag.”

- Richard K

”Jag har använt många olika tårprodukter eftersom jag har mycket torra ögon ... Jag har haft problem med vissa tårprodukter som kliar när jag tar dem, men SYSTANE® ger mig inga som helst biverkningar. Denna produkt räddade mig från att få allvarliga problem med mitt högra öga.”

- Suzanne N – Jacksonville, Florida, USA

”Jag vill tala om för dig att SYSTANE® ögondroppar är den ALLRA BÄSTA produkt som jag någonsin använt. Jag tvekar inte att berätta för alla om denna super-produkt. Jag har använt tårprodukter av andra märken, men tycker att de limmar ihop ögonlocken under natten och försöker smita ut ur ögat. SYSTANE® stannar kvar Alcon har tränat den väl. Tack, Alcon.”

- Lynn K – Menasha, Wisconsin. USA

Tillbaka till början

Berätta din berättelse för oss

Om du vill skicka in din egna berättelse och berätta hur SYSTANE® hjälpte dig med torra ögon, klicka här för att kontakta oss.

SYSTANE®-familjen

SYSTANE® ULTRA

SYSTANE® ULTRA

SYSTANE® ULTRA smörjande ögondroppar erbjuder en högpresterande behandling för torra ögon med förlängt skydd och omedelbar komfort.

Läs mer
SYSTANE® ULTRA utan konserveringsmedel

SYSTANE® ULTRA utan konserveringsmedel

SYSTANE® ULTRA utan konserveringsmedel erbjuder en högpresterande behandling för torra ögon i praktiska engångspipetter – perfekta för känsliga ögon!

Läs mer
SYSTANE® GEL Drops

SYSTANE® GEL Drops

Systane® Gel Drops skapar en starkare, gel-liknande bandage på ögat för de gånger då du behöver mer skydd mot allvarliga torra ögon symtom.

Läs mer
SYSTANE® BALANCE

SYSTANE® Balance

SYSTANE BALANCE smörjande ögondroppar är specifikt anpassat för patienter med torra ögon orsakat av Gland Dysfunction (MGD) – som ofta leder till lipidbrist i tårfilmen och är en vanlig orsak till torra ögon.

Läs mer
SYSTANE® LID WIPES

SYSTANE® Lid Wipes

Använd SYSTANE® Lid Wipes för borttagning av ögonmake-up och skräp i ögonen. Dessa förfuktade, individuellt förpackade sterila våtservetter är hypoallergena och milda för ögonen.

Läs mer